وبلاگ

باور های نادرست مردم درمورد آسانسور

باور های اشتباه در مورد آسانسور-ضامن صنعت

با کمی تامل به تاریخ صنعت و تغییر و تحولات به وجود آمده در علم بشری در طی این سالها و پس از انقلاب صنعتی می بینیم که بشر همواره از علم به عنوان یک فاکتور بسیار مهم در جهت پاسخگویی به بسیاری از مجهولات دنیای اطراف خود بکار می برد . و همچنین از علم خود در جهت ایجاد راحتی و انجام سریع‌تر امور و در نهایت سرعت بخشیدن به زندگی انسان بهره برده و می برد و در این میان یکی از آن ابزاری که در سایه تلاش علمی بشر در خدمت انسان به کمک تعلق بشر در آمده صنعت ساخت و طراحی و نصب آسانسور است که نقش بسزائی در بسیاری از امور زندگی و کمک به انسان دارد . مانند حمل بارهای سنگین و حمل بارهای بیمارستانی و حمل مسافرین در ساختمان بالای ۵ طبقه به ویژه آسمان خراش و برج ها و حمل مصالح و بسیاری از کارهایی که در صورت نبودن آن، انسان می بایستی رنج محنت بسیار متحمل می شد برای انجام آن.

آسانسور یا بالابر اتاقک محرکی برای جابه‌جایی مسافر، بار یا هر دو به‌طور عمودی می‌باشد. از آسانسور در مکان‌های مختلفی استفاده می‌شود؛ اما عمده استفاده‌ی آن‌ها در ساختمان‌ها است. در آسانسور یک کابین تعبیه شده است. کابین آسانسور میان حداقل دو ریل راهنمای صلب که به‌طور عمودی قرار گرفته‌اند، حرکت می‌کند. این اتاقک متحرک می‌تواند در ترازهای معینی متوقف شود.

در این مقاله از ضامن صنعت قصد داریم درمورد باور نادرست مردم در رابطه با آسانسور و کارکرد و نحوه استفاده از آن بپردازیم پس با ما همراه باشید.

 

باور های نادرست درمورد آسانسور-ضامن صنعت

مورد اول)

بسیاری از مردم فکر می کنند آسانسورها تنها با یک کابل نگه داشته شده اند که اگر پاره شود، کابین در چاه آسانسور سقوط خواهد کرد. واقعیت: آسانسورها با چندین کابل فوادی موازی مهار می شوند. هر یک از این کابل ها به تنهایی می تواند وزن یک کابین آسانسور کاملاً پر از مسافر را تحمل کند.

مورد دوم)

برخی فکر می کنند آسانسوری که بیش از ظرفیت مجاز سوارش شده باشند، سقوط خواهد کرد. واقعیت: چنین امری اتفاق نمی افتد. معمولاً آسانسوری که اضافه بار داشته باشد، شروع به حرکت نمی کند. در حقیقت تا زمان خروج افرادی که بیش از حد مجاز سوار شده اند، درهای آسانسور باز می مانند و زنگ هشدار سیستم هم احتمالاً در طی این مدت به صدا در خواهند آمد.

مورد سوم)

برخی مردم گمان می کنند درهای طبقات در حالی که آسانسور هنوز به آن طبقه نرسیده است، ممکن است باز شوند. واقعیت: حقیقت این است که کابین آسانسور فرآیند باز شدن درهای ورودی طبقات را کنترل می کند. اگر کابین به طبقه مورد نظر نرسیده باشد، درها نمی توانند باز شوند، زیرا فرآیند باز شدن درها تنها در صورتی به کار می افتد که آسانسور در طبقه فراخوانده شده توقف کند.

مورد چهارم)

برخی فکر می کنند اگر آسانسوری بین طبقات گیر کند، با خطر سقوط مواجه هستند و باید بکوشند هرچه سریع تر از آسانسور خارج شوند. حقیقت: به هیچ وجه دست به چنین اقدامی نزنید. اگر به تنهایی سعی کنید از آسانسور خارج شوید، ممکن است دار صدمات جبران ناپذیری شوید. کابین آسانسور مانند “اتاق امن” طراحی شده است. امن ترین مکان داخل خود کابین آسانسور است. زنگ خطر را به صدا درآورید و منتظر کمک بمانید. در چنین شرایطی فقط با کمک تیم نجات متخصص از آسانسور خارج شوید.

مورد پنجم)

فشردن پیاپی دکمه “فراخوانی” باعث می شود آسانسور زودتر در آن طبقه بایستد. حقیقت: دکمه “فراخوانی” تنها یک مرتبه عمل می کند. فشردن مجدد این دکمه تاثیری در زودتر رسیدن آسانسور نخواهد داشت. بلکه شاید باعث استهلاک بیشتر و خرابی زودتر آن شود.

 

باور های نادزست درمورد آسانسور-ضامن صنعت

 

مورد ششم)

فشردن دکمه “بستن شدن در” باعث می شود درها سریع تر بسته شوند. حقیقت: شاید این کار باعث شود درها زودتر بسته شوند،‌ اما در سرعت بسته شدن خود درها تاثیری ندارد. به هر حال،‌ اگر زنگ هشدار به صدا درآید، ممکن است درها آهسته تر بسته شوند، در این صورت هرچه سریع تر از کابین آسانسور خارج شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
آواتار موبایل
Main Menu x